Privacybeleid

Sieb en Oscar is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Sieb en Oscar respecteert uw privacy en zorgt voor een vertrouwelijke behandeling van de informatie die u verstrekt.

Een woord vooraf
Sieb en Oscar maakt fotoboeken. Het spreekt voor zich dat we uw persoonlijke foto’s nooit gebruiken op deze website, in reclame of welke vorm dan ook. De voorbeeld fotoboeken die op de site te zien zijn gebruiken reclame foto’s van fotomodellen. Uw foto’s worden direct na het drukken van het boekje verwijderd van onze servers.

Welke persoonsgegevens worden verwerkt?
Sieb en Oscar verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van diensten van Sieb en Oscar, waarbij u deze persoonsgegevens verstrekt. De volgende persoonsgegevens worden verwerkt: voor- en achternaam, adresgegevens en e-mailadres. U kunt optioneel een telefoonnummer opgeven (voor de bezorging).

Met welk doel en op basis van welke grondslag worden persoonsgegevens verwerkt?
Sieb en Oscar verwerkt uw persoonsgegevens voor: Het afhandelen van uw bestellingen en betalingen.
Het beantwoorden van uw vragen gesteld via e-mail of telefoon.

Hoe lang worden persoonsgegevens bewaard?
Sieb en Oscar bewaart uw persoonsgegevens om efficiënt met u te kunnen communiceren en bestellingen af te handelen.

Worden persoonsgegevens met derden gedeeld?
Sieb en Oscar verstrekt uitsluitend persoonsgegevens aan derden als dit nodig is voor de uitvoering van uw bestelling of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Wij verkopen nooit uw data.

Worden cookies, of vergelijkbare technieken, gebruikt?
Cookies zijn kleine stukjes informatie die door uw browser worden opgeslagen op uw computer. Sieb en Oscar gebruikt cookies om het gebruik van de website te kunnen analyseren en verbeteren. Sieb en Oscar gebruikt alleen analytische cookies en via de website van Sieb en Oscar ontvangt u geen cookies van derde partijen. U kunt uw internetbrowser zo instellen dat deze geen cookies meer opslaat en via de instellingen alle cookies verwijderen die eerder zijn opgeslagen.

Onze website gebruikt een technologie genaamd WooCommerce om het proces van online bestellingen te beheren. WooCommerce gebruikt cookies om winkelwagen informatie op te slaan en om uw sessies te beheren.

Worden de persoonsgegevens beveiligd?
Sieb en Oscar neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen?
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken, bezwaar te maken tegen de verwerking van deze gegevens of om de persoonsgegevens die wij van u hebben in een computerbestand naar u te laten sturen. Verzoeken hiertoe kunt u sturen naar info@siebenoscar.nl.

Wanneer u het niet eens bent met de wijze van verwerken heeft u de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via https://autoriteitpersoonsgegevens.nl.