100% Tevredenheidsgarantie

tevredenheids garantieBen je om wat voor reden dan ook niet helemaal tevreden over je fotoboekje? Laat het ons weten. Je hebt recht op onze 100% Tevredenheidsgarantie.

Dit betekent dat we er alles aan doen om je boekje zo mooi mogelijk te drukken en dat we ons inspannen om de zending snel bij je in huis te hebben. En dat we een goede oplossing zoeken als je boekje niet helemaal voldoet aan je verwachtingen.

Niet goed = geld terug
Is het onze fout, dan zorgen we natuurlijk kosteloos voor een nieuw boekje. Heb je zelf een foutje gemaakt (bijvoorbeeld de verkeerde foto gebruikt) dan proberen we samen tot een oplossing te komen. Is het fotoboekje niet helemaal naar wens maar verwachten we dat het opnieuw afdrukken geen beter resultaat gaat opleveren, dan krijg je je geld terug.

Het terugsturen van een bestelling
Mocht er onverhoopt iets niet goed zijn gegaan dan hopen we dat je eerst even contact opneemt zodat we de problemen samen kunnen oplossen. Als je de bestelling wilt terugsturen, dan kan dat als volgt: stop de inhoud terug in de originele verpakking en plak deze stevig dicht. Streep je eigen adres goed door en schrijf het volgende adres op de verpakking:

Sieb en Oscar
Maartje Offerspad 12
2331NB Leiden

De portokosten (€3,32) die je daarbij moet maken boeken we naar je terug, nog bovenop het aankoopbedrag.